martes, 15 de diciembre de 2015

Inici del projecte Rossinyol!!

Bon dia Rossinyols!!
Aquesta és la primera entrada que faig al blog i l'aprofitaré per explicar les primeres trobades amb en Rishav que és el meu mentorat. 
En Rishav és d'Olot, i procedeix de l'Índia, té 16 anys i estudia a l'institut Bosc de la Coma on està acabant l'ESO. És una mica tímid al principi però durant les primeres trobades ja hem deixat aquesta timidesa i ens hem anat obrint. 
La primera trobada la vam fer al centre d'Olot, on vam donar una volta i em va explicar les seves aficions i les seves percepcions sobre el futur, ja que li agradaria anar a la universitat però abans vol fer un cicle formatiu. 
I a la segona trobada vam pujar al volcà Monsacopa d'Olot, ja que li agrada la muntanya, i l'esport i em va proposar de fer una ruta i veure les magnífiques vistes que vam fotografiar.

Amb ganes de seguir compartint experiències!!

4 comentarios:

  1. Hola, Bea, sóc la Mireia, professora d'aula d'acollida del Rishav. Ell estudia a l'INS Montsacopa d'Olot, no al Bosc de la Coma. No passa res...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mireia. Disculpa no havia vist el comentari. Perdona per la confusió d'institut era al principi i em vaig confondre.

      Eliminar
    2. Hola Mireia. Disculpa no havia vist el comentari. Perdona per la confusió d'institut era al principi i em vaig confondre.

      Eliminar
  2. Hola, Bea, sóc la Mireia, professora d'aula d'acollida del Rishav. Ell estudia a l'INS Montsacopa d'Olot, no al Bosc de la Coma. No passa res...

    ResponderEliminar